Opriţa: „Sper să o batem cu 5-0 pe Poli!”

Metalul Reşiţa e liderul seriei a II-a, dar nu toată lumea e mulţumită. Daniel Opriţa vrea o victorie la scor în derby-ul cu Timişoara pentru a le închide gura contestatarilor.
Antrenorul Daniel Opriţa nu s-a putut bucura cu adevărat de victoria obţinută săptămâna trecută în faţa Vâlcei, echipă cu pretenţii la promovare. Succesul său şi al băieţilor a fost pus de unii pe seama norocului, ceea ce nu i-a picat deloc bine. „Sper să câştigăm cu 5-0 cu Poli, să fie toată lumea mulţumită!”, a declarat Opriţa.
Dacă în ceea ce priveşte scorul meciului ce va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, s-a simţit o oarecare doză de ironie, când s-a pus problema importanţei jocului şi a învingătoarei, Daniel Opriţa a devenit mult mai serios: „E un meci ca oricare altul pentru noi, un meci de campionat pe care trebuie să-l câştigăm. Acasă nu avem voie să pierdem puncte!”

Tehnicianul reşiţean a comentat şi statutul de favorită pe care Poli l-ar avea în lupta pentru promovare: „Noi nu suntem favoriţi. Noi luăm fiecare meci în parte, să se bată ei între ei, Poli, Vâlcea, Câmpina, noi îi mai încurcăm pe acolo, încercăm şi vedem ce-o să iasă la final“.

Meciul nu e privit la fel şi de la Tribuna a II-a, acolo unde e poziţionată Guardia Rosso-Nera. Fanii Metalului împart pliante prin oraş şi au împânzit Facebook-ul de mesaje prin care cheamă lumea în număr mare la stadion. E şi păcat ca tribunele de pe „Mircea Chivu” să rămână la fel de goale chiar şi acum, când echipa e deasupra tuturor.

Comments

 1. simplu says:

  Acs recas nu e POLI

 2. suporter says:

  veniti pe stadion ! sustine echipa locala ! hai metalu !

 3. resicza says:

  Toată lumea pe stadion,jucatori au nevoie de sprijinul dumneavoastră !

 4. A.C.A.B says:

  HAI METALU!!! FORTA RESITAAA!!! CU TOTII LA MECI!!!

 5. hooligan says:

  BATEM pe acs sambata
  !RESITA SI ATAT!

 6. DA says:

  Toata lumea la meci!

 7. EU says:

  Toata lumea la meci! In numar cat mai mare

 8. suporter says:

  Haideti si incurajati echipa ,nu venit la meci si mancati seminte si sa criticati .

 9. suporter GRN says:

  toata lumea in VALEA DOMANULUI.hai METALU !

 10. denis says:

  HAI METALU 3-1

 11. LuxPhotoFuchs says:

  Dacă va fi 5-0 la pauză, sigur se termină 7-8! Mai bine 1-0 la pauză şi 1-0 la final!

 12. BL 13 says:

  HAI METALU !!!!
  PREZENTI LA DATORIE , TOATA LUMEA LA MECI !

 13. laszlo tiberiu says:

  FORZA RESITA SI LA BINE SI LA GREU

 14. NoName-Poli 1 - 3 says:

  ‘Chronology of names: UD Reșița (1926–48), Metalochimic Reșița (1948–49), Metalul Reșița (1949–56), Energia Reșița (1956–57), CSM Reșița (1957–75, 1982-05), Școlar Reșița (2009-2012), FCM Reșița (1975–82, 2005–08, 2014 – Present).’.