Oprița pune o singură condiție: „Dacă vrem promovare, eu rămân!” [VIDEO]

CSM Reșița a câștigat cu 2-0 în fața lui ACSO Filiași, în ultimul meci al anului, și termină turul pe patru, la două puncte de locul secund, loc care, tot mai probabil, la anul va asigura promovarea.

Pe un teren foarte greu, cele două echipe s-au luptat timp de 45 de minute fără mari realizări și fără ca tabela să se modifice. Condamnați să câștige pentru a rămâne în cărți măcar pentru locul doi și pentru ca speranța să nu se risipească definitiv în Valea Domanului, rosso-nerii au împins și mai mult liniile după pauză, iar golul a picat după numai cinci minute. Dulap a deschis scorul pentru trupa lui Oprița, dar fanii au răsuflat ușurați abia în ultimele minute de joc, când Szijj a făcut 2-0.

CSM termină prima jumătate de campionat foarte departe de ceea ce și-a propus și anunțat în vară, dar suficient de aproape de Craiova și Lugoj ca să păstreze șanse reale la promovare. Și asta pentru că problemele liderului, ACS Șirineasa, ar fi mai mari decât s-a crezut inițial, astfel că nici măcar în fotbalul românesc, în care se întâmplă de toate, nu s-ar mai putea rezolva ceva. „Am obținut o victorie meritată și muncită. Toate meciurile la Liga a III-a trebuie câștigate prin muncă. Îi felicit pe băieți pentru determinare și dorință. Așa au avut la toate meciurile, chiar și cele în care nu am reușit să câștigăm. Atât s-a putut! Suferim la finalizare, toate echipele se vor apăra cu noi și avem nevoie de oameni care să bage mingea în poartă sau să decidă jocul prin execuții sau driblinguri, ceea ce ne cam lipsește acum”, a declarat antrenorul Daniel Oprița.

Turul s-a încheiat, dar în Valea Domanului se fac în continuare socoteli. Cine pleacă, dar mai ales cine vine, rămâne sau nu Oprița, chiar va fi sancționată Șirineasa?! Sunt întrebări la care deocamdată nimeni nu poate da un răspuns ferm. Daniel Oprița și-a arătat disponibilitatea de a rămâne, dar nu în orice condiții. „Sper în continuare să reușim să promovăm. Trebuie să discutăm despre ceea ce vrem în conitnuare. Dacă vrem promovare, eu rămân. Dar cu fapte. Dacă nu vrem, îmi văd și eu de drumul meu. E loc pentru destule achiziții, eu am speranțe în continuare, avem meciul cu Șirineasa acasă, vreau să facem o echipă mai puternică, un lot echilibrat pe toate posturile, pentru că acum e dezechilibrat”, a mai spus tehnicianul.