Nelu Popa: „Ar zice lumea că am făcut-o din bani pe care i-am șpăguit de pe undeva! Din cauza asta nu mai fac nimic!”

Primarul Reșiței a dezvăluit planurile pe care le are cu clădirea din centrul orașului, începută în urmă cu mai mulți ani și care ar fi trebuit să fie un complex imobiliar de lux, dar care s-a oprit la ceva mai mult de fundație!

Aflat în redacția Express de Banat pentru un interviu live care a putut fi urmărit pe pagina noastră de Facebook, Nelu Popa a glumit mai întâi pe seama construcției care îi atrage atât de multe critici și care este principala armă folosită împotriva sa de cei care afirmă că nu a făcut nimic și că nici nu va face ceva bun pentru Reșița.

Aș putea să o fac, dar nu o mai fac acum, pentru că ar zice lumea că am făcut-o din bani pe care i-am șpăguit de pe undeva! Din cauza asta nu mai fac nimic, o las așa, să nu fiu suspectat că am bani din alte surse ca să-mi termin blocul. Glumesc”, a spus primarul Reșiței.

Revenind la un ton mult mai serios, edilul a explicat că piața imobiliară extrem de săracă îl ajută până la urmă să finalizeze blocul de locuințe de lux. Nu cu mult timp în urmă afirma însă că se gândește să ridice un hotel de patru stele. Mentalitatea de antreprenor o am și nu mă pot debarasa de ea. Am oprit și am conservat acel bloc pentru că a apărut criza din 2009-2010, am mai lucrat puțin la el ca un taur nebun ce sunt și nu se lasă și, când voi considera că e momentul să demarez, o voi face. Iată că în Reșița nu sunt apartamente de vânzare așa cum credeam eu. Este o măsură care îmi spune personal că ar trebui să continui lucrările acolo și e foarte posibil ca într-o perioadă scurtă de timp să demarăm lucrările”, a mai dezvăluit Nelu Popa.