Mihai Tudose, cel mai bun prim-ministru! După Adrian Năstase și Victor Ponta!

Senatorul Ionuț Chisăliță, secretarul general al PSD Caraș-Severin, a catalogat recenta moțiune de cenzură inițiată de liberali împotriva Guvernului Tudose ca fiind cea mai penibilă dintre toate cele care au fost citite vreodată în Parlament!

Prezent în Redacția Express de Banat pentru un interviu care a putut fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a ziarului, Chisăliță i-a ironizat pe liberali și a avut numai cuvinte frumoase la adresa premierului Mihai Tudose. „Din punctul meu de vedere și al colegilor mei este una dintre cele mai penibile moțiuni care au fost introduse în plenul Parlamentului sau care au fost citite în Parlament”, a afirmat senatorul PSD.

Întrebat fiind dacă nu cumva la fel s-ar putea vorbi și despre moțiunea prin care Sorin Grindeanu a fost îndepărtat din fruntea Guvernului, de data asta moțiunea fiind semnată chiar de coaliția PSD-ALDE, Chisăliță a spus: „Nu. Atunci nu a fost cenzură, atunci a fost un act politic pe care Partidul Social Democrat l-a înfăptuit. A fost o decizie pe care Comitetul Executiv Național a luat-o, nefiind îndeplinite la momentul respectiv ceea ce noi am promis în campania electorală, toate acele promisiuni cu care noi am câștigat de fapt alegerile, pe care noi le-am promis oamenilor. De aceea ne-au și votat într-o proporție covârșitoare, aproape 50%, inclusiv în județul Caraș-Severin . Atunci, Comitetul Executiv Național a luat decizia de a-l înlocui pe Sorin Grindeanu și de a-l pune în loc pe Mihai Tudose, care se dovedește a fi unul dintre cei mai buni prin-miniștri pe care i-a avut România din punctul meu de vedere, după Adrian Năstase și Victor Ponta”.