Opriţa joacă tare: „Puteam câştiga la Vâlcea, dar batem Craiova şi mai sperăm la locul trei!”

Instalat antrenor principal la Metalul într-un moment destul de tensionat, Daniel Opriţa a debutat cu dreptul, rosso-nerii plecând neînvinşi de la Vâlcea.

 

Metalul Reşiţa a scos o remiză, 1-1, după ce a condus în Zăvoi graţie unei reuşite splendide semnate de Vasile. Băieţii lui Opriţa au avut pe final două oportunităţi imense de a câştiga jocul şi de a reintra cu şanse mari în cărţi pentru locul trei.  „Ne-am jucat ultima şansă, dacă am fi câştigat, intram bine în cărţi, dar încă mai sperăm la locul trei. Eu aş fi vrut să promovăm amândouă, Reşiţa şi Vâlcea, dar nu se ştie, din ce am citit, este posibil. Sigur vom bate etapa viitoare pe Craiova”, a declarat Daniel Opriţa pentru saptamana.net.

Antrenorul Metalului ia în calcul posibilitatea ca nici ASA Târgu Mureş să nu primească la TAS dreptul de a evolua în prima ligă. ASA ar fi făcut unele artificii financiare prin care clubul ar fi scăpat de datoriile care îl împiedicau să primească licenţa de Liga I. În condiţiile în care nici Craiova nu va primi la TAS verde pentru prima ligă, atunci devin foarte importante locurile trei şi patru.