LIVE TEXT. Reşiţa se luptă cu istoria

explo 1000x200

Jucătorii care au făcut posibile cele mai mari performanţe din istoria handbalului reşiţean au întors armele şi pot trimite echipa lui Aihan Omer cu un picior în liga secundă.

Min. 1 – A început partida! Primul atac aparţine lui CSM Călăraşi. Fondul sonor în Sala Sporturilor din Călăraşi e dominat de galeria reşiţeană. Tucanu a marcat primul gol al întâlnirii, Andrei şi Ionescu au contabilizat primele parade, câte una pentru fiecare portar.

Min.5 – Ionescu apără senzaţional în debutul partidei. scorul este 2-2.

Min.10 – Reşiţa conduce cu două goluri 6-4.

Min.15 – HC Caraş-Severin începe să-şi arate superioritatea, 8-4.

Min. 20 – 11-7

Min. 25 – CSM Călăraşi s-a apropiat la numai două goluri, obligându-l pe Aihan Omer să ceară timp de odihnă pentru a gândi cu băieţii finalul de repriză. Scorul este 11-9.

Pauză. HC Caraş-Severin conduce după primele 30 de minute cu 15-11. Ionescu a apărat fenomenal la ultimele faze are reprizei şi Reşiţa are un avantaj important. Aihan Omer a anticipat în această dimineaţă faptul că portarul nostru va face un meci mare astăzi şi nu s-a înşelat deloc. 

Min.35 – Reşiţenii au început bine şi partea secundă, reuşind să-şi mărească uşor avantajul. 18-13.

Min.40 – 19-15

Min. 45 – Meciul se aspreşte, Andrei începe şi el să prindă. Scorul e 20-17 pentru HC Caraş-Severin.

Min.50 – Numărul eliminărilor creşte, şi într-o tabără, şi în cealaltă. Diferenţa s-a redus la două goluri, 22-20. Ne aşteaptă un final cu emoţii mari.

Min.55 – Elevii lui Aihan Omer conduc cu trei goluri, 24-21, şi la experienţa lor, în mod normal, nu pot scăpa victoria.

Min.59 – Dramatism maxim. Cu mai mult de 60 de secunde înainte de final scorul este 24-23. Omer a cerut time-out.

Scor final. Victorie!!!  24-23!

De la ora 18, în Sala Sporturilor din Sebeş, HC Caraş-Severin şi CSM Călăraşi se întâlnesc în al doilea meci al primei zile de la turneul de baraj pentru ultimele două locuri pe prima scenă handbalistică masculină a ţării. Antrenată de fostul tehnician al Reşiţei, Sabin Dacau, CSM Călăraşi îi are în teren pe Rică Pârâianu, Adi Tucanu, Yan Vizhbovskyy, Iulian Andrei sau Tibi Popovici, jucători care până mai ieri scriau istorie pentru sportul reşiţean. Tabăra reşiţeană este însă optimistă, chiar dacă portarul Marocico a ieşit ieri mai repede din programul de pregătire din cauza unor dureri la spate, iar lotul lui Aihan Omer este destul de subţire.

La Sebeş a ajuns astăzi şi un grup de fani reşiţeni, Vulturii Semenicului ţinând neapărat să fie lângă echipă în aceste meciuri decisive.

În primul meci al zilei, CS U Suceava – HC Argeş Piteşti 26-23.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru comentariul live al meciului care începe la ora 19.00!