Părerea PDL despre o alianță cu PNL!

explo 1000x200

Membrii PDL din vestul țării s-au adunat la Reșița înainte de alegeri pentru a asculta proiectele celor doi candidați la prezidențiale. Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu și-au susținut pledoariile despre modul în care ar dori să schimbe România și despre o eventuală unificare a partidelor de dreapta.

Primarul orașului Arad, Gheorghe Falcă, vede în România viitoare o societate vie. Proiectul său se bazează pe necesitatea de a consolida țara coagulând foarte bine partidele de dreapta. „Îmi doresc ca societatea română să fie una vie. Mă uit critic la politica actuală. Trebuie să ne aplecăm spre valorile de dreapta, să ni le însușim și apoi să unificăm dreapta ca acel candidat să aibă un vehicul puternic”, a precizat Gheorghe Falcă. Cu toate acestea, o alianță cu PNL-ul nu intră în planurile partidului în momentul de față. „Este nevoie să unificăm dreapta din opoziție, să coagulăm PDL-ul, despre această unificare este vorba”, a adăugat candidatul PDL.

DSC_5558 DSC_5566

Pe aceeași idee a mers și celălalt candidat la funcția de președinte din cadrul partidului. „Trebuie să întărim PDL-ul cu oameni noi din partid, dar și din afara lui. Dacă vorbim de alianță, o alianță de dragul alianței nu are rost. Din punctul meu de vedere, PNL-ul nu mai face politică de dreapta”, a explicat Cătălin Predoiu. Propunerea sa are ca piloni dezvoltarea economiei țării și rezolvarea dezechilibrului în stat prin cooperarea dintre puterile statului.

Așadar, zona de vest pedelistă se află în plin proces de vot în cursul zilei de astăzi. În Caraș-Severin s-au înființat nouă secții de votare, în orașele cărășene și în alte două localități din județ.

DSC_5583