Operatorii Brantner vor bate și la porțile locuitorilor din Bocșa. Serviciile sunt duse la un alt nivel

brantner

Prestatorul de servicii de salubritate Brantner Servicii Ecologice se va ocupa cu seriozitate și de colectarea deșeurilor din Bocșa. 

Pubele noi de gunoi, destinate deșeurilor biodegradabile și reziduale, campanii de informare asupra colectării corecte a deșeurilor, mașini dotate cu camere video, mai exact servicii de cea mai înaltă calitate. Asta oferă Brantner locuitorilor de pe raza județului Caraș-Severin.

În cadrul contractului încheiat cu ADI Caras-Severin, operatorul serviciului de salubrizare, ce își va desfășura activitatea în următorii 8 ani, va repartiza gratuit tuturor gospodăriilor pubele maro destinate deșeurilor biodegradabile și negre pentru deșeuri reziduale. De asemenea, fiecare abonat din zona de case, ce are încheiat un contract cu operatorul, va semna și un proces-verbal de predare primire.

Dacă până acum au fost repartizate pubele locuitorilor din Reșița, Doman, Secu, Cuptoare și Câlnic, urmează ca în perioada imediat următoare să vină și rândul orașului Bocșa.

Abonații serviciului care nu au primit recipienți, deoarece nu au fost găsiți la domiciliu, se pot adresa adresa operatorului Brantner Servicii Ecologice, la numerele de telefon: 0737770526 sau 0355429963, sau la adresa de email: resita@brantner.com, în vederea programării repartizării pubelelor. Totodată, se pot prezenta la adresa firmei de pe Str. Timișoarei nr.1  pentru a ridica, personal, recipienții.

Prestatorul de servicii de salubritate Brantner Servicii Ecologice, în parteneriat cu ADI Caras-Severin, duce colectarea deșeurilor din Caras-Severin – Zona 1, la standardele agreate de către Uniunea Europeana, colectând deșeurile de la persoanele fizice pe 5 fracții: hârtie-carton, plastic-metal, sticlă, biodegradabile, rezidual. În perioada următoare operatorul va organiza campanii de conștientizare-informare cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor, informând, totodată, și data de începere a colectării pe cele 5 fracții.

Lista localităților din Caraș-Severin, unde Brantner va opera, este următoarea:

  • Orașele Reșița, Anina și Bocșa
  • Comunele: Târnova, Armeniș, Slatina Timiș, Bucoșnița, Buchin, Turnu Ruieni, Bolvașnița, Păltiniș, Brebu, Zorlențu Mare, Ezeriș, Fârliug, Berzovia, Ramna, Vermeș, Măureni, Doclin, Ocna de Fier, Dognecea, Carașova, Lupac, Goruia, Copăcele, Teregova, Văliug și Brebu Nou.
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/