Operațiunea „ghilotina”, finalizată și în Calea Lipovei

cabluri lipovei

Primăria Timișoara anunță că a finalizat operațiunea „ghilotina” și în Calea Lipovei. Ultima acțiune de tăiere a cablurilor aeriene a avut loc marți seara.

Primăria Timișoara continuă războiul cu operatorii care nu doresc să mute cablurile aeriene în subteran. Instituția anunță că marți seara a fost finalizată tăierea firelor ilegale de pe Calea Sever Bocu. Mai precis, au fost eliminate cablurile aeriene din spatele Iulius Mall, pe strada paralelă cu Cimitirul Eroilor.

Operațiunea „ghilotina” a început în Calea Lipovei în urmă cu o lună. Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Reamintim că de la începutul anului s-a intervenit pe: Calea Circumvalațiunii (Str. Gheorghe Lazăr – Pasajul Jiul, pe ambele sensuri); Calea Aradului (Piața Consiliul Europei – Str. Grigore Popa, pe un sens și Piața Consiliul Europei – Str. Academician Remus Răduleț, pe sens opus)”, a informat Primăria Timișoara.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/