Reșițenii au liber la pedalat! Soluții alternative pentru traficul din oraș

biciclete resita

60 de biciclete sunt puse începând de astăzi la dispoziția reșițenilor de către municipalitate, ca alternativă la transportul public.

Primăria Reșița a amenajat șapte stații în oraș, de unde reșițenii pot închiria biciclete pentru a se deplasa mai ușor prin oraș în această perioadă. Trei stații sunt în cartierul Govândari, în zonele Intim (Parcul Copilului), Victoria și Renk (vis-a-vis de Lidl), și alte patru în partea sudică a orașului, în apropierea stației de autobuz de la Poliție, 7 Noiembrie (vis-a-vis de Lidl), UBB-Centrul Universitar Reșița și în vecinătatea stației taxi din Centrul Civic.

„Modul de operare este foarte simplu și se realizează de pe telefonul mobil, bicicletele conectându-se la acesta și putând fi folosite printr-o aplicație și un cont bancar. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să instaleze aplicația, să se asigure că are baterie la telefonul mobil și un card bancar. Folosirea bicicletelor este gratuită pentru patru ore consecutiv.”, transmit reprezentanții municipalității.

Primăria vine în sprijinul utilizatorilor și pune la dispoziție panouri de afișaj care cuprind informații complete de utilizare a sistemului BIKE-SHARING.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Bicicletele au fost achiziționate de municipalitate prin proiectul „ENERGY EFFICIENCY – The Premise of a Better Environment in Romania – Serbia Cross Border Area” și pot fi folosite zilnic, între orele 08.00 și 22.00, conform HCL nr. 312/2019 privind aprobarea Regulamentului de funcționare al sistemului BIKE-SHARING din Municipiul Reșița.

 

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/