„Online-ul și rețele de socializare au făcut din AUR o surpriză în toate localitățile din Clisura Dunării”

De la anunțarea rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, atenția opiniei publice pare să nu mai fie îndreptată spre cine va forma noul guvern, ci spre surpriza acestui set electoral: Alianța pentru Unirea Românilor, formațiune care s-a impus inclusiv în toate localitățile din Clisura Dunării. Cum? Prin intermediul tinerilor şi al tehnologiei moderne – subliniază primarul comunei Socol.

Chiar dacă, în cadrul UAT-ului condus de edilul Olghița Ghiță, social-democrații au reușit să obțină primul loc în preferințele electoratului, marea uimire a venit în momentul în care, o altă forță politică, PNL, a fost surclasată de o formațiune nouă, cea care va avea un cuvânt greu de spus în Parlamentul României prin reprezentanții săi: AUR.

Despre cum a reușit AUR să convingă electoratul din Socol, acolo unde, la Senat, a obţinut un procent de 31,02% din voturi (ocupând a doua poziţie, după PSD), în timp ce, la Camera Deputaţilor, partidului i-au revenit 4,9% din sufragii, dar mai ales cum a ajuns mesajul formațiunii la publicul-țintă, șeful administrației publice locale cărășene a precizat pentru expressdebanat.ro:

„AUR a reușit să obțină un rezultat notabil în toate localitățile din Clisura Dunării, nu doar în Socol. Nici eu nu m-am așteptat la procentele pe care le-au obținut, cu toate că auzisem ceva zvonuri despre ei înainte de alegeri. Ei bine, după procesul electoral, luni, 7 decembrie, am descoperit că membrii formațiunii sunt tineri care îmbrățișează credința, dreptatea, respectul față de semeni. Cei care au poposit în comunitatea noastră au fost reprezentanții formațiunii de la nivel județean, în campanie, distribuind afișe electorale, un drept pe care îl avea orice alt partid. Am stat de vorbă cu electoratul tânăr din comunitatea noastră pentru a afla ce anume l-a convins să-i voteze pe candidații noii formațiuni. Răspunsul la fost simplu: au fost captați de mesajele proaspătului partid, mesaje care au avut o priză neașteptată în online și pe rețelele de socializare. Ce să spun? Le doresc succes tuturor celor care au pășit în Parlamentul României și sper, cum intuiesc că speră toți cetățenii, că vor mișca lucrurile în țara asta întocmai cum au promis atunci când ne-au cerut votul”.

Sursa foto principal: jurnaluldeafaceri.ro.