„On a Sunday” și la Eurovizion 2019 și la Revelion Caransebeș 2020

Primarul Caransebeșului nu pune preț pe cheltuirea banului public în exces pentru petrecerea de Revelion. Dacă înaintea mandatului său caransebeșenii aveau parte de petreceri la care participau nume sonore din industria muzicală, atât ușoară cât și populară, în mandatul lui Felix Borcean invitații sunt după buget.

Spectacolul de Revelion se deschide la ora 22.00 cu un show musical cu Cally Rocs, iar de la ora 23.00 va începe concertul lui Ester Peony. Solista Ester Alexandra Crețu este născută la Câmpulung, dar trăiește în Canada. Este cunoscută profesional ca Ester Peony, o adaptare în limba engleză a numelui mamei ei, Bujorica. Este cântăreață și compozitoare româno-canadiană și a reprezentat România la Eurovision 2019 cu piesa „On a Sunday”.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean va transmite mesajul său la cumpăna dintre ani, urmat de focul de artificii, conform tradiției de peste zece ani în urbea de pe Timiș și Sebeș.

Gugulanii care vor rămâne în zona centrală și după focul de artificii vor putea asculta muzică populară cu taraful Olanii și invitații săi, care au pregătit un program de cântece din Banatul de Munte.