Blănariu luptă să salveze turismul

Valentin Blănariu este unul dintre cărășenii care a avut curajul să investească în turismul de pe Muntele Semenic, în contextul în care, în vârful versanului, peisajul este dezolant. Clădirile în paragină și lipsa serviciilor pentru petrecerea timpului liber îi fac pe turiști să nu urce mai sus de localitatea Văliug.

Omul de afaceri Valentin Blănariu a dat dovadă de curaj atunci când a luat decizia să investească în turismul de pe Muntele Semenic. Același lucru poate fi spus și acum, când a fost nominalizat de colegii săi să candideze pentru ocuparea unui post de deputat pe Colegiul 1 Reșița. Candidatul PP-DD a luat această decizie pentru că are încredere că poate schimba lucrurile în bine.

„Odată ajuns în Parlament, din acea poziție, cu siguranță ne ajutăm reciproc. Ca deputat de Reșița, voi face toate eforturile ca să atrag fonduri, să finanțez proiecte și să dezvoltăm împreună programe de anvergură pentru Caraș-Severin. Vreau ca, din punct de vedere economic, orașul să își revină. Uzine nu se vor deschide, iar profitând de apropierea Muntelui Semenic, ne putem dezvolta. Muntele nu e pus deloc în valoare”, spune omul de afaceri.

În ce privește Muntele Semenic, Valentin Blănariu este de părere că trebuie analizată cauza care a transformat zona într-o ruină. „Semenicul trebuie adus cel puțin la nivelul anilor ’90. Avem Crivaia, Văliug, Trei Ape. Dacă toate ar puse în valoare, Reșița, ca oraș la baza lor, ar avea numai de câștigat”, spune reprezentantul Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

Întâlniri cu simpatizanții
Ca să își atingă obiectivul, acela de a ajunge în Camera Deputaților, candidatul PP-DD, Valentin Blanariu, bate zilnic orașul în lung și-n lat şi stă de vorbă cu oamenii. Ieri s-a întâlnit cu simpatizanții și membrii din cartierul Moniom. A discutat cu aceștia despre comunism, iar locuitorii au concluzionat că nu s-au schimbat prea multe lucruri după 1989. De asemenea, s-au distribuit materiale promoționale, pliante, brichete și pixuri cu însemnele partidului.


Valentin Blănariu și Nicolae Orăvicean se întâlnesc zilnic cu oamenii

Și candidatul PP-DD pentru Senat pe Colegiul 1, Nicolae Oravicean, s-a aflat printre simpatizanții și admiratorii săi din zona Anina-Bozovici, unde a ascultat dolențele oamenilor și a împărtit materiale electorale personalizate.

Astăzi, ambii candidați, au întâlnire cu membrii și simpatizanții din Reșița, în cartierul Muncitoresc, dar și în zonele limitrofe ale orașului, unde vor asculta problemele oamenilor din Colegiul 1 Reșița. (P)

 Iubesc muntele de când eram copil. Având în vedere că peisajul de pe Semenic este dezolant, fac tot ce pot ca să aduc investitori”, Valentin Blănariu, om de afaceri, cadidat PP-DD la Camera Deputaților pe Colegiul Reșița

 

Comments

 1. PP-DD INVINGATOR.VALENTIN BLANARIU DEPUTAT DE CARAS-SEVERIN.VOTATI VALENTIN BALANARIU PP-DD

 2. Cretan Ion says:

  Votati VALENTIN BLANARIU un om energic si curajos .

 3. Pakatos says:

  SI-A REVENIT Oana Bejenariu…FELICITARI pentru articol Beje !!!

 4. Daniel Arman says:

  Votati PP-DD si nu o sa regretati! Votati Valentin Blanariu si Nicolae Oravicen

 5. Ion de la Tirnova says:

  dle blanariu,i mi place ideea de schimbare si nu ar fi rau ca PPDD sa strice jocurile USL si ARD/PDL,dar cit priveste persoana domniei tale las -o mai moale-sau vrei sa facem un material despre cum ai cumparat cabana CROSi-nu cred ca esti cel mai potrivit sa fii deputat-ar trebui sa ti vezi un pic de lungul nasului,e jenant ca oameni ca tine viseaza asa de sus,sint altii care ar merita sa faca ceva pentru amaritul asta de popor-