FOTO: Artificii pe tavanul cinematografului Dacia!

Momentul principal al spectacolului caritabil „Suflet pentru suflet” a fost mult așteptatul concert al trupei Vunk. Deși întrerupt de o defecțiune la rețeaua electrică, atât publicul cât și membrii formației au avut răbdare până show-ul a continuat. Eleganța și stilul dansatorilor de la Magnum Team Reșița au completat seara, iar spectacolul folcloric de la final a fost cireașa de pe tort.

Sute de oameni s-au strâns aseară în sala cinematografului Dacia și au așteptat cu nerăbdare spectacolul trupei Vunk. În ropote de aplauze, cei patru membri ai formației au urcat pe scenă și au dat tonul la distracție. Exact când atmosfera de show începea să prindă contur, o pană la electricitate a oprit veselia, momente în care publicul a năvălit lângă scenă pentru poze cu solistul de la trupa Vunk.

Distracția s-a reluat odată cu rezolvarea problemei electrice, însă concertul a fost scurtat. Cu toate acestea, solistul trupei, Cornel Ilie, a povestit că vine cu drag la Reșița, mai ales în scopuri caritabile: „Ne alegem orașele unde participăm la astfel de spectacole caritabile, mergem doar acolo unde avem siguranța că e vorba de oameni serioși, că banii adunați ajung la cine trebuie. De Reșița, ce pot să spun, e foarte boemă, ne place, am venit de câteva ori și vom mai veni dacă ne veți chema”, a declarat Cornel Ilie.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632120367420″]

După ce a aprins artificii pe tavanul cinematografului, formația Vunk a părăsit scena și a lăsat loc reșițenilor să se dea în spectacol. Colajul de dansuri în mișcări unduitoare al celor de la clubul de dans Magnum Team Reşiţa a încântat publicul prezent, iar studenții boboci de la Universitatea „Eftimie Murgu” au refăcut coregrafia de la Balul Bobocilor. La final, ansamblul folcloric Flori de Mai de la Casa de Cultură a Studenților a transformat spectacolul într-o adevărată petrecere.

Amintim că întregul show de pe scena cinematografului Dacia a fost dedicat elevilor reșițeni ce provin din familii defavorizate, pentru care s-a pus suflet de la suflet și s-au strâns donații întreaga seară. Evenimentul a fost organizat de stundenții secției Asistență Socială din cadrul UEM, alături de Liga Studenților UEM.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632120332554″]

Comments

  1. eu says:

    suntem suflet pentru suflet doar noi cei care stim ce inseamna suferinta,neajunsul…..caci nu am vazut in sala oamenii de elita ai orasului….nu era Benga sau Blanaru care impart calendare toata ziua…..10 lei a fost prea mult pentru ei?Cred ca ar fi trebuit sa fie in sala incepand de la primar in sus,dar cum am spus trebuie sa stii ce este aia suferinta ca sa poti ajuta la randul tau.

  2. Pakatos says:

    ,,eu” asta…incearca sa te controlezi ,,shnitzel” si cu pietre prietene arunca atunci cand esti indreptatzit…tu sti ca Valentin Blanariu,imparte paine saracilor zi de zi?sunt sigur ca nu sti,asta pt ca nu e interesat omul asta de publicitate aiurea si face actele astea caritabile cu si din suflet,nu pentru a iesi in evidentza sau pentru electorat…ASA SA STI…TU ,,eu” in afara de 10 lei dati aseara ai mai facut in viatza ta vreun act de caritate?