Omul de afaceri drogat, sedus și lăsat lefter le dă dreptate procurorilor. Îi lasă să facă lumină în cazul său!

 

Puiu Cenda, reșițeanul care a rămas sărac lipit după ce a fost înșelat, iar toată averea sa înstrăinată, le cere acum judecătorilor să suspende cauza civilă de pe rolul instanței. Asta, după ce procurorii au început urmărirea penală împotriva mediatoarei asupra căreia planează suspiciunea de vinovăție.

Acesta s-a prezentat astăzi la Judecătoria Reșița, unde a și înfruntat-o pe Gabriela Ghinea, femeia pe care o acuză că l-ar fi lăsat lefter. Ambii au fost însoțiți de avocați și s-au ignorat reciproc pe scările instanței. Pe lângă anularea procesului civil, judecătorii analizează și cererea celor doi privind scutirea de la plata taxei de timbru din motive pecuniare.

Instanța a rămas în pronunțare cu privire la acest aspect pentru că a dispus efectuarea de anchete sociale pentru a analiza sursele de venit ale celor doi. În ceea ce privește suspendarea cauzei, sunt slabe șanse ca instanța să accepte acest lucru, deoarece în dosarul penal nu s-a efectuat raportul de expertiză grafică prin care să se constate falsul.

Reamintim că Puiu Cenda, bărbatul țepuit, vrea să-și recupereze vila, un apartament, un teren de circa 10 hectare şi brutăria. Între timp, pe lângă procesul deschis de acesta pe cale civilă, s-au sesizat și organele statului, pentru că întreg contextul în care s-au petrecut aceste lucruri este extrem de complicat și are iz penal.

Prin urmare, procurorii au reținut-o pe Gabriela Ghinea pentru 24 de ore, iar acum o acuză că în perioada august 2014-martie 2015 suspecta, în calitate de consilier juridic al unei societăţi comerciale, şi suspectul Viorel Pruiu l-au determinat pe Vasile Cenda, administratorul firmei, să semneze mai multe înscrisuri în alb sub pretextul că sunt necesare soluţionării unor litigii şi prin intermediul unor persoane interpuse a intrat în posesia tuturor bunurilor mobile şi imobile ale societăţii comerciale la care era angajată, prejudiciul estimat ridicându-se la 100.000 euro.

Așadar, la începutul lunii iulie, împotriva mediatoarei a fost luată măsura reţinerii pe timp de 24 de ore. Aceeași măsură s-a dispus și față de Viorel Pruiu. Ulterior, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de mediatoare şi s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceasta pe o perioadă de 60 zile.

„Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal, care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au explicat procurorii în comunicatul de presă al Ministerului Public.

Comments

  1. Pykalala says:

    La brutarie a fost facuta curatenie si la propriu si la figurat…nu stiu cat a fost sedus si drogat mai degraba nu a vrut sa imparta nici un bun la divort si le-a instrainat de buna voie doar ca a ales gresit persoanele cu care a intrat in contact.