Omul de afaceri care i-a trimis în pușcărie pe corupții din Consiliul Județean și Primăria Reșița s-a făcut ecologist! „Curățăm clasa politică din Caraș-Severin!”

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Milionarul Valentin Armașu completează lista oamenilor de afaceri cărășeni care au făcut pasul către politică în ultima vreme. Nu se vrea la putere, n-a intrat nici în PNL, nici în PSD, dar amenință deja că va fi în prim-planul scenei politice!

Armașu e fără îndoială un tip controversat și asta ca urmare a afacerilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului cu instituțiile de stat. A plătit deja pentru asta. Mai întâi, a plătit șpagă. Oamenilor politici, care totodată au deținut sau dețin și funcții administrative. Apoi a fost obligat să plătească și în fața justiției. A recunoscut că a făcut evaziune fiscală. Neavând încotro. Valentin Armașu a explicat chiar în sala de judecată de ce: i-au cerut și le-a dat tuturor! Aproape fără excepție! Șpăgile însemnau sume uriașe, care nu puteau fi scoase altfel din firmele omului de afaceri decât făcând inginerii financiare care în termeni juridici înseamnă evaziune fiscală.

Le-a vorbit în detaliu judecătorilor despre condițiile de atribuire a contractelor de lucrări, condiții puse de oamenii politicii cu putere de decizie, și le-a spus că dacă ar fi ales varianta corectă și morală ar fi însemnat să dispară de pe piață o firmă cu sute de angajați. Valentin Armașu a precizat pentru expressdebanat.ro că mai are multe, foarte multe de dezvăluit. De data aceasta vrea să o facă nu în sala de judecată sau în fața procurorilor, ci în spațiul public, în calitate de om politic, de la microfonul Partidului Ecologist Român.

expresb 1000x100

„E adevărat, am ales și eu, ca atâția alți oameni de afaceri, să intru în politică. De ce credeți că tot mai mulți oameni de afaceri aleg să facă politică? Pentru că nu se mai poate cu un astfel de sistem. Ne-am săturat! Eu mi-am asumat rolul de președinte al PER Caraș-Severin, scopul fiind acela de a ecologiza clasa politică. N-am vrut să aud nici de PNL, nici de PSD, am ales un partid mic, dar curat, cu obiective oneste. Surpriza plăcută este că, odată ce am anunțat ce vrem să facem, au venit alături de mine foarte mulți oameni de calitate, pe care în scurt timp îi vor cunoaște și cărășenii. Vin alegerile locale, timpul e scurt, dar vă asigur că Partidul Ecologist Român va avea un cuvânt de spus în Caraș-Severin. Abia aștept să ne spunem verde-n față!”, a declarat Armașu pentru expressdebanat.ro.

1000 x 200 gif