Omul care aduce anual mii de turiști în Băile Herculane face declarații halucinante! Se compară cu Isus!

timisoara capitala 2023

An de an, mii de turiști aleg ca destinație stațiunea Băile Herculane pentru a forma deja celebrele spirale MISA. Însă omul care i-a reunit în aceste activități a lăsat pe toată lumea cu gura căscată prin cea mai recentă declarație făcută într-o sală de judecată.

Unul dintre cele mai controversate personaje din România a surprins din nou. Dincolo de faptele de care este acuzat, Gregorian Bivolaru s-a evidențiat și printr-o declarație făcută miercuri la Curtea de Apel Alba Iulia, acolo unde a cerut redeschiderea dosarului în care e condamnat pentru act sexual cu minor. Acesta se consideră nedreptățit de justiție, comparându-se cu Isus.

„Mă aflu într-o situaţie absolut tragică. Justiţia nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcţionat într-o direcţie devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situaţia similară cu a lui Isus care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept”, a spus, la proces, Gregorian Bivolaru, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că pe durata procesului la care a fost condamnat a avut statutul de azilant, motiv pentru care nu a putut veni în ţară.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Eu consider că e esenţial să amintesc că omul nu este făcut pentru astfel de legi, ci astfel de legi sunt făcute pentru om. Omenia nu trebuie să dispară din justiţie că am avea o justiţie inumană”, a mai spus Guru Bivolaru în susţinerea cererii sale.

Judecătorii se vor pronunța în 14 zile asupra cererii lui Gregorian Bivolaru de redeschidere a dosarului. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia va fi definitivă, procesul ajungând aici după ce Tribunalul Sibiu a respins cererea redeschiderii procesului liderului MISA, care susţine că a fost judecat în lipsă şi nu a avut parte de un proces echitabil.

untitled design set 970x90 px