Omul care aduce anual mii de turiști în Băile Herculane face declarații halucinante! Se compară cu Isus!

An de an, mii de turiști aleg ca destinație stațiunea Băile Herculane pentru a forma deja celebrele spirale MISA. Însă omul care i-a reunit în aceste activități a lăsat pe toată lumea cu gura căscată prin cea mai recentă declarație făcută într-o sală de judecată.

Unul dintre cele mai controversate personaje din România a surprins din nou. Dincolo de faptele de care este acuzat, Gregorian Bivolaru s-a evidențiat și printr-o declarație făcută miercuri la Curtea de Apel Alba Iulia, acolo unde a cerut redeschiderea dosarului în care e condamnat pentru act sexual cu minor. Acesta se consideră nedreptățit de justiție, comparându-se cu Isus.

„Mă aflu într-o situaţie absolut tragică. Justiţia nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcţionat într-o direcţie devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situaţia similară cu a lui Isus care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept”, a spus, la proces, Gregorian Bivolaru, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că pe durata procesului la care a fost condamnat a avut statutul de azilant, motiv pentru care nu a putut veni în ţară.

„Eu consider că e esenţial să amintesc că omul nu este făcut pentru astfel de legi, ci astfel de legi sunt făcute pentru om. Omenia nu trebuie să dispară din justiţie că am avea o justiţie inumană”, a mai spus Guru Bivolaru în susţinerea cererii sale.

Judecătorii se vor pronunța în 14 zile asupra cererii lui Gregorian Bivolaru de redeschidere a dosarului. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia va fi definitivă, procesul ajungând aici după ce Tribunalul Sibiu a respins cererea redeschiderii procesului liderului MISA, care susţine că a fost judecat în lipsă şi nu a avut parte de un proces echitabil.