Olimpicii naționali și internaționali primesc loc fără taxă la universitate! Plus cazare gratuită și o bursă lunară!

Veste bună pentru tinerii care își dau toată silința și se întorc cu premii sau mențiuni de la olimpiadele naționale sau internaționale. Aceștia vor primi automat cazare gratuită, burse lunare și, cel mai important, câte un loc fără taxă la universitate. Indiferent de disciplina la care au participat!

Tinerii care obțin rezultate bune la olimpiadele din țară sau străinătate sunt ajutați să-și continue studiile. Universitatea de Vest din Timișoara, o instituție aleasă de mulți absolvenți chiar și din Caraș-Severin, le va oferi acestora câte un loc fără taxă, indiferent de disciplina la care au ales să participe.

„Premianții la faza națională a olimpiadelor au trecut prin mai multe etape până să ajungă la acest nivel. Ei sunt cei mai buni elevi ai noștri și ne dorim să îi avem studenți. Universitatea, prin facultățile sale, oferă mai multe facilități olimpicilor naționali, printre care și accesul pe locuri fără taxă, întrucât au demonstrat deja că pot face performanță. Dincolo de propria lor activitate educațională, ei ridică și nivelul grupurilor în care învață. Oricum ai privi lucrurile, acești tineri sunt un câștig”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Iar facilitățile oferite de universitatea timișoreană nu se opresc aici. Tinerii olimpici primesc și următoarele facilități:

– bursă în valoare de 800 lei/lună acordată din fondurile Universității de Vest;
– integrarea în cele mai bune proiecte/centre de cercetare ale UVT;
– asigurarea costurilor de transport și cazare pentru participări cu lucrări la conferințe naționale/internaționale;
– cazarea gratuită în căminele universității;
– permis gratuit pe toată perioada studiilor la Biblioteca Centrală Universitară;
– acces gratuit la bazinul de înot al UVT;
– transport gratuit pe mijloacele de transport în comun din Timișoara;
– abonament la Teatrul Național Timișoara și/sau la Filarmonica Banatul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/