Olanda 1.75 și Brazilia 1.43 și Peru 2.55 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru meciurile din cadrul EURO și Copa America, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Olanda – Cehia (ora 19:00) cota 1.75

Prima partidă din această zi de la EURO se va disputa pe Puskas Arena din Budapesta și îl va avea la centrul terenului pe arbitrul rus Sergei Karasev. Până la duelul de astăzi dintre Olanda și Cehia, arena din Budapesta a fost martoră unor partide excepționale din grupa „morții”, ceea ce evident a creat așteptări și pentru duelul dintre olandezi și cehi.

leader board 728 x 90 px

Olanda nu are amintiri foarte plăcute din partidele contra Cehiei, aceștia având un palmares negativ contra grupării din centrul Europei. Acest aspect nu pare să îi afecteze foarte mult pe elevii lui Frank de Boer, care pornesc favoriți în partida de astăzi.

Chiar dacă Cehia a terminat grupa D pe poziția a treia, nu înseamnă că portocala mecanică va avea parte de o partidă ușoară, având în vedere că echipa cehă s-a duelat deja în grupă cu Anglia și Croația.

Brazilia – Ecuador (ora 00:00) cota 1.43

De la miezul nopții avem parte de spectacol total din partea Braziliei.

Neymar & compania joacă ultima partidă din grupa B de la Copa America împotriva celor din Ecuador, care încă luptă pentru calificarea în sferturile competiției.

Brazilia deține un record uimitor împotriva naționalei Ecuadoriene, aceștia pierzând doar două partide din 1942 până în prezent contra acestora.

Venezuela – Peru (ora 00:00) cota 2.55

Duel decisiv în ultima etapă din grupa B de la Copa America între Venezuela și Peru pentru calificarea în sferturile competiției.

Peru este favorită datorită lotului mult mai valoros dar și al istoricului dintre cele două grupări, aceștia pierzând ultima dată contra Venezuelei în 2015 și de-a lungul istoriei din 35 de partide directe având doar 8 eșecuri.

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.