OFSD a strâns fonduri pentru Grădinița PP1!

Doamnele din PSD Oravița au organizat o nouă expoziție culinară cu scop caritabil pentru a ajuta la renovarea Grădiniței PP 1 din oraș, clădire ce are mare nevoie de o reabilitare cât mai urgentă.

Ajunsă la a doua ediție, expoziția culinară cu vânzare, organizată de OFSD Oravița, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru înlocuirea geamurilor Grădiniței PP 1 din oraș. „Vom dona banii strânși Grădiniței cu Program Prelungit nr.1, pentru înlocuirea geamurilor cu geamuri termopan. Au participat la acțiune satele din jurul Oraviței: Broșteni, Răchitova, Ciclova Montană; liceele: Liceul Tehnologic Mihai Novac, Liceul Teoretic General Dragalina, Grădinița cu Program Prelungit nr.1 și OFSD Oravița, TSD Oravița. Am primit cu drag vizita doamnei președinte a OFSD Caraș Severin, Tudorița Nicula, a domnului primar al orașului Oravița, Dumitru Ursu, care au contribuit la acțiunea noastră”, precizează într-un comunicat de presă Cristina Zainea, președintele OFSD Oravița.

În urma acțiunii, aproximativ 300 de persoane au cumpărat din produsele prezentate. Acesta a fost doar primul pas dintr-o serie de astfel de acțiuni care să ajute la renovarea unității de învățământ.