Înecul de la Văliug, între accident și sinucidere

Nici până în momentul de față cazul tânărului care s-a pierdut în apele Lacului Gozna de la Văliug nu este soluționat. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit Mircea Petrescu, deși inițial era dată ca sigură varianta sinuciderii.

Chiar dacă tânărul Mircea Petrescu, găsit de scafandri în urmă cu o săptămână, prezenta două leziuni la cap, provocate cel mai probabil de la căderea de pe stânci, încă nu s-a stabilit că acestea ar fi cauzat moartea. Anchetatorii  așteaptă rezultatul necropsiei pentru a concluziona cazul: „Nu avem încă certificatul medico-legal de la necropsie. Astfel, cercetările continuă”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Deși fosta iubită a lui Mircea Petrescu, Irina Munteanu, a declarat că acesta s-a aruncat singur în apă, încă nu este scoasă din ecuație posibilitatea unui accident nefericit: „Deocamdată luăm în calcul toate variantele, și accidentarea, și sinuciderea”, mai precizează Ancuța Cărbunaru.

leader board 728 x 90 px

Întreaga întâmplare de săptămâna trecută ridică încă multe semne de întrebare, iar teoria conform căreia Irina Munteanu ar fi supusă testului poligraf este tot mai aproape de realitate. În timp ce părinții tânărului declară că nu putea fi vorba despre o sinucidere, dat fiind faptul că Mircea era și un foarte bun înotător, altele sunt declarațiile Irinei, care susține că acesta s-ar fi aruncat de bunăvoie în apă.

Citește și TRAGEDIA DE LA VĂLIUG, ELUCIDATĂ DE POLIGRAF

Foto Facebook