Dinu Glăvan candidează la funcția de primar

Parlamentarul Valentin Rusu a anunțat în urmă cu puțin timp că directorul radioului regional Radio Reșița va fi candidatul PD-L la funcția de primar al municipiului Reșița. Acesta a precizat că Doru Dinu Glăvan se va înscrie în partid și va intra în competiție la alegerile locale.

Reșițenii au așteptat luni bune să vadă care sunt candidații principalelor formațiuni politice la funcția de primar al orașului. În urmă cu câteva minute, deputatul Vali Rusu a anunțat că Doru Dinu Glăvan (foto Facebook) se va înscrie în PD-L și că va lupta pentru scaunul de mai mare al orașului, la alegerile din luna iunie, din poziția de membru democrat-liberal. “Vom veni cu o variantă mai bună pentru alegeri, la Primăria Reșița. Doru Dinu Glăvan este candidatul PD-L pentru alegerile locale din 2012”, a declarat deputatul Valentin Rusu, la conferința de presă care a avut loc astăzi.

 

Comments

 1. Radioascultător says:

  Dacă în alt ziar online candidatul la primărie este (nere)prezentat întro fotografie caraghioasă, voi îl (nere)prezentaţi ca un “om negru”! Se pare că DDG nu este “înghiţit” de (ne)reprezentanţii presei online din Reşiţa. Oare de ce?

 2. Alexandra says:

  Daca prim ministru e unl cu ochii albastri, de ce nu am avea si la primaria Resita altul. Cunoscatorii stiu ce zic, desi nu e un secret ca e SECURIST. Deci, dupa 22 de ani tot EI conduc!

 3. @radioascultator says:

  Nu inteleg de ce spui ca ar fi prezentat intr-o lumina proasta omul asta. mie nu mi se pare nimic la stirea asta. Este prezentata doar o informatie de presa. Nu asta este rolul unui cotidian online? sa informeze? m-am saturat sa ii tot vad pe unul si pe altul, mari oameni de presa in Caras, ca isi dau cu parerea. Apreciez mai mult ceea ce se relateaza obiectiv.

 4. @alexandra says:

  de ce il faci securist, daca nu ai dovezi? si, in primul rand, este directorul unui radiou public. ce cauta in functia aia daca e securist? CNSAS nu are documente pentru el? A, si mai e ceva, daca ar fi acolo ceva acte, oare ar mai iesi PD-L cu el la alegerile locale? aveau un parlamentar, la un moment dat, pe care il anuntasera pt postul de primar, nush cum ii zice, dar nu pricep de ce s-or fi razgandit … treaba lor, publicul decide, oricum.

 5. suporter says:

  un alt dusman al clubului din valea domanului. sper ca glavan sa nu adune 1000 de voturi.

 6. ask me says:

  problema nu e la securitate, ci cum a absolvit o facuktate fara bacalaureat, sau cum a dat bacul dupa facultate…:)

 7. NEMA ŞANSE, VAX ” SUCCESURI ” ! « Sfinxul says:

  […] sursa : aici […]

 8. nicky says:

  Ce sa mai vorbim!Bine a ajuns PDL-ul daca apeleaza la tinere sperante de 66 de ani

 9. Ale says:

  Prietene ,ori esti blond, ori ai si tu ochii albastri. Daca e director si portavocea partidului iubit in C-S insemna ca nu poate fi securist??? Repet, cred ca ei fi vreun PD-List ultras, sau ceva neam de acolo din CAZEMATA pe care si-a facut-o in redactia R Resita

 10. rosso neri says:

  mergem cu stepanescu pentru un nou mandat. frunzaverde o noua infrangere.