Marcel Vela susţine varianta anticipatelor

Preşedintele PNL Caraş-Severin se declară în continuare de partea oamenilor care protestează în stradă şi îi cer demisia preşedintelui Traian Băsescu, nefiind mulţumiţi doar cu plecarea premierului şi învestirea unui nou guvern.

Ion Marcel Vela nu are ce să-i reproşeze noului premier, Răzvan Ungureanu, dar asta nu înseamnă că este mulţumit de componenţa guvernului pe care acesta din urmă îl conduce după demisia lui Emil Boc şi a întregului cabinet. Liderul PNL Caraş-Severin consideră că se impune în continuare organizarea de alegeri anticipate. “Suntem alături de românii care solicită în continuare alegeri anticipate. Oamenii nu sunt de acord cu simpla schimbare a Guvernului Boc cu cei din eşalonul doi. E curios cum jumătate de guvern, cum jumătate din miniştri, sunt buni în continuare”, a declarat Ion Marcel Vela.
Plecarea lui Emil Boc din fruntea guvernului este văzută ca un lucru firesc de către preşedintele liberal din Caraş-Severin. “Demisia premierului este o recunoaştere a falimentului guvernării, a celor cinci guverne pe care le-a condus Emil Boc”, a afirmat Vela.