Ofertă imbatabilă pentru dascăli. Ce discount găsiți la Librăria Diverta?

De sărbătorile de iarnă, care se apropie cu pași repezi, librăria amplasată în incinta complexului comercial din centrul orașului vine cu prețuri de nerefuzat la cărți, dar nu numai.

De cele mai mari reduceri beneficiază profesorii, care plătesc cu 15 la sută mai puțin pentru cumpărături de minimum 100 de lei. În plus, Editura Corint are  un discount de 20 de procente, Editura Rao oferă la colecția Iceberg fiction o carte gratuit, în cazul în care cumperi 2, iar pentru orice titlu Umberto Eco, clientul primește cadou cartea „Paradis și paradox”, semnată de Anita Albus.

Pentru o carte semnată de Steve Berry și cumpărată din librărie, primești una gratis, iar la colecția Rao Clasic cumperi 3 cărți și plătești doar două.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649187691537″]

În plus față de reducerile oferite pentru cărți, raionul de jucării din cadrul librăriei este irezistibil pentru cei mai mici dintre clienți. Produsele marca Monster High sau Violeta, dar și trenulețul Thomas sau diverse puzzle-uri stau la dispoziția părinților care vor să își răsfețe copiii de Moș Nicolae sau Moș Crăciun.

banner 1000 x 100 hd