Ofertă de nerefuzat la Reşiţa, de Ziua Mondială a Diabetului!

untitled design set 970x90 px

Transformările secolului XXI, care, parcă, au loc cu viteza luminii, prezintă atât avantaje (cum ar fi, de exemplu, evoluția tehnologiei), cât și dezavantaje. Unul dintre marile dezavantaje ale rapidității evoluției lucrurilor face referire la stilul nostru de viață haotic (supunerea la stres, la o alimentație nesănătoasă, la oboseală), dezorganizare care, din păcate, are efecte nocive asupra organismului și duce la apariția a tot felul de boli, cum ar fi diabetul, cunoscut sub denumirea de boala secolului în care trăim.

Diabetul zaharat, dacă este monitorizat și ținut sub control printr-o alimentație echilibrată, sport și tratament adecvat, nu este o boală cu care nu se poate trăi. În acest sens, Clubul Lions Onix, cu ocazia Zilei Internaționale a Diabetului, 13 noiembrie 2018, va oferi reșițenilor testări gratuite ale glicemiei, aparate pentru determinarea glicemiei, dar și răspunsuri cu privire la această boală și complicațiile pe care aceasta le implică.

publicitate ziar expresb 1000x100

Standul pentru marcarea Zilei Mondiale a Diabetului va fi organizat în centrul Reșiței, în fața Palatului Cultural, astfel încât cei interesați să-i poată trece pragul, între orele 11:00-14:00, fie chiar și pentru a le fi testată glicemia pentru prima dată, dacă nu au mai făcut acest lucru, căci, vorba aceea, „Prevenția e întotdeauna mai bună decât tratarea”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/