Luminiţa Jivan, ministru în Guvernul Dăncilă 2? „E în cărți pentru ministru de Externe!“

untitled design set 970x90 px

Susţinătoare declarată a premierului Viorica Dăncilă, deputatul de Caraş-Severin Luminiţa Jivan ar putea intra în cărţile remanierii guvernamentale, atâta timp cât are parte, la rându-i, de susţinere necondiţionată din partea liderului PSD Liviu Dragnea.

Asaltul asupra funcţiei de preşedinte al PSD Caraş-Severin, dus de Luminiţa Jivan având spatele asigurat de Liviu Dragnea, este urmărit cu interes şi dinspre celelalte tabere politice. Bunăoară Hadrian Popescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reşiţa, întrebat de Express de Banat dacă i-ar plăcea ca Ion Mocioalcă să fie înlăturat de Jivan din funcţia de preşedinte al social-democraţilor cărăşeni, a dat un răspuns categoric.

„Sincer, mie nu! Nu, pentru că am ajuns să-l cunosc cât de cât pe domnul Mocioalcă și cred că pe anumite puncte putem colabora. Doamna Jivan nu înțeleg de ce vrea să fie președintele PSD Caraş-Severin. Am văzut tot la voi în ziar că e președintele unui grup de prietenie în România, cu Thailanda sau Burma. Nu sunt misogin, nu sunt împotriva unei doamne, și Nelu Popa zicea că după ce va renunţa la primărie să căutăm un personaj feminin pe care să-l ajutăm, să-l promovăm să fie primarul Reșiței. Spuneam despre dna Jivan că e președintele unei asociații grele de tot în țara asta, Grupul de prietenie româno-thailandeză, adică e mai mult decât președintele de filială PSD la Caraș -Severin! E în cărți pentru ministru de Externe!“, a declarat liberalul Hadrian Popescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/