Ofertă bogată! Activități de vacanță care sunt pline cu „de toate” la Clubul Copiilor Lugoj

Elevii lugojeni sunt îndemnați să își petreacă timpul liber cu folos, alegând să participe și în vacanță la diverse cercuri și ateliere distractive și interesante, îmbogățindu-și totodată și bagajul de cunoștințe.

În acest sens, Clubul Copiilor Lugoj, în parteneriat cu Asociația Smart Kreativ și Primăria Municipiului Lugoj, vine cu o ofertă bogată. Între 8 și 12 iulie elevii participă la Atelierul de pictură pe sticlă/Tehnici de pictură alternativă, iar între 9 și 12 iulie, copiii cu vârsta de peste 7 ani se pot înscrie la Karting.

Între 15 și 19 iulie la Clubul Copiilor au loc cursuri de dans pentru cei care au peste 10 ani. În aceeași perioadă se desfășoară și Cursul de jocuri teatrale și improvizație unde copiii cu vârsta minimă de 8 ani vor descoperi lumea magică a actoriei. Sfârșitul lunii iulie aduce la Clubul copiilor Tabăra Internațională de ceramică Happy Daro, eveniment devenit deja tradiție, care va avea loc între 22 și 31 iulie.

În perioada 5-9 august începe activitatea Infografie distractivă, care va cuprinde jocuri de logică, vânătoare de cunoștințe, editare de imagini și multe altele. Se pot înscrie copiii cu vârsta între 7 și 14 ani. Între 19 și 30 august are loc RoboKids, o activitate de vacanță destinată elevilor din clasele V-VIII, care cuprinde construcția, designul și programarea de mini roboți.

Activitățile de vacanță sunt realizate cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Lugoj. Informații suplimentare despre cursuri, locuri disponibile și înscrieri se pot obține la adresa de e-mail clubulcopiilorlugoj@gmail.com, la telefon 0256/351512 sau la sediul Clubului Copiilor, pe Strada Comuna din Paris, nr. 5.