Octavian Dena, instalat în funcția de director al Spitalului Municipal din Caransebeș

Noul manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a preluat astăzi funcția de conducere, după demiterea cu scandal a fostei șefe a unității medicale, Mihaela Popovici. Octavian Dena a promis o conferință de presă în care va prezenta situația financiară a spitalului și ce măsuri va lua pentru redresarea economică.

După cele două zile de foc în care s-au stârnit zeci de comentarii pe rețelele de socializare, se pare că de astăzi lucrurile reintră în normal. Primarul Felix Borcean l-a prezentat pe Octavian Dena, care a încheiat un contract de 2 ani la SC Caromet Caransebeș, în fața medicilor și asistentelor Spitalului din Caransebeș.

Deși au fost aruncate multe cuvinte jignitoare la adresa sa, primarul Borcean a avut puterea să mulțumească Mihaelei Popovici pentru anul de manageriat. „Am făcut tot posibilul ca domul Dena să devină managerul spitalului și ați văzut cu ce costuri. Îi spun bun venit și vă rog pe dumneavoastră, cadrele medicale, să-i fiți alături. Vreau să-i mulțumesc sincer și Mihaelei Popovici, cu toate cancanurile apărute, pentru că a fost managerul acestui spital într-o perioadă deloc ușoară”, a spus Felix Borcean.

„Urmează să fac o evaluare de activitate și de personal. Am fost deja pe secții, am cunoscut șefii de secție și am vrut să văd care sunt problemele majore cu care se confruntă. Problemele sunt multe, vedem cu ce începem. Sunt optimist!”, a spus și Octavian Dena, după întâlnirea cu medicii caransebeșeni.