Octavian Catering, o soluție la problema socială a vârstnicilor și a familiilor celor plecați în străinătate

publicitate si promovare in ziar

De câteva zile îmi încep activitatea la Octavian Catering și zi de zi sunt impresionat de numărul mare al celor care, de la ora 10.30 fix, vin și cer să servească meniul zilei.

Prețul mic și produsele diversificate de la meniul zilei se dovedesc o soluție ideală pentru două categorii sociale: pentru bătrânii cărora nu mai are cine să le gătească, dar și acelor familii care au unul sau mai mulți membri plecați la muncă în străinătate.

La Octavian Catering meniul diferă de la o săptămână la alta, pentru fiecare săptămână din lună existând o variantă diferită de meniu. Așa, cei care aleg să-și facă abonament sau pur și simplu să servească aproape zilnic meniul zilei aici nu au parte de monotonia și plictiseala de a servi aproape aceleași sortimente, ci în fiecare cele 30 de zile din lună produsele din meniu sunt diferite. Așa se ajunge a se servi și supă cu tăiței, supă de mazăre cu găluște sau ciorbe extrem de diversificate ori un fel doi cu carne ba de pui, ba de porc și cu, iarăși, garnituri asortate.

Pentru un bătrân rămas văduv, poate și cu copiii la distanță mare, soluția meniului zilei este cea mai la îndemână, pentru că acesta nu mai trebuie să gătească, să facă deranj în bucătărie și își asigură și principala masă a zilei. Mai mult, reușeşte să guste zi de zi din produse diverse, astfel încât să-și și potolească poftele care pot apărea după un anumit fel de mâncare.

La fel și pentru cei rămași acasă. De regulă în străinătate, mai ales ca infirmieri sau asistenți medicali, lucrează femeile, adică exact persoanele care de regulă gătesc, astfel încât dacă copiii sunt lăsați cu bunicul ori cu soțul, îi este foarte ușor să servească o masă caldă, ca la mama acasă, cum s-ar spune, fără un efort financiar prea mare.

Poate tocmai de aceea, zi de zi, încă de la ora 10.30, la Octavian Catering este mereu înghesuială și foarte mulți doritori de meniul zilei…

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01