De Rusalii, zonă crepusculară la marginea Reşiţei?

promovare online Timisoara Casa Auto

Două incidente produse aseară la marginea Reşiţei, în apropierea terenului de la Minda, au necesitat intervenţia pompierilor militari. În ambele situaţii, victimele aterizaseră în pârâul Sodol!

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița a intervenit aseară, în jurul orei 19.30, în cazul unui bărbat care a căzut în pârâul Sodol, în apropierea stadionului de la Minda. Bărbatul era în stare de conștiență și a reușit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului, informează plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt al ISU Semenic.

După mai puțin de 15 minute a fost anunțat un accident rutier în urma căruia un autoturism a plonjat în același pârâu, la nici 300 de metri depărtare de primul incident. La fața locului a intervenit de urgență un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, căruia i-a venit în sprijin echipajul care acționase pentru salvarea bărbatului, după predarea acestuia la Serviciul de Ambulanță Județean.

promovare banner maxagro

„Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care un minor. Trei dintre victime au fost extrase din autoturism de către alți participanți la trafic, care le-au și transportat la spital. Celelalte două victime au fost extrase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor din dotare și predate echipajelor SAJ, conștiente“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

publicitate tmc 640