Nelu Popa rade și terasa lui Costel Barbălată de la Victoria! Și nu numai!

Garajele din Micro I nu sunt singurele construcții care vor dispărea curând din peisaj! Primarul Reșiței le-a confirmat celor care nu au loc de terasa din fața Complexului Victoria că aceasta are zilele numărate.

Intenția municipalității de a demola garajele din Micro I și anunțul primarului Nelu Popa potrivit căruia toate garajele din municipiu care folosesc unui număr mic de reșițeni, în timp ce pe cei mai mulți îi privează de dreptul de a-și parca autoturismele civilizat, vor avea aceeași soartă i-au scandalizat pe unii. Edilului-șef chiar i s-a reproșat că se leagă de oamenii amărâți, în timp ce pe baștani nu îndrăznește să-i deranjeze. I s-au pus astfel sub nas imagini cu terasa omului de afaceri Costel Ciobanu, zis Barbălată, de la Victoria, care a dus la îngustarea pistei de biciclete ce fusese marcată pe vremea lui Mihai Stepanescu. Nelu Popa le-a explicat însă cetățenilor revoltați că zarurile au fost aruncate.

Această terasă se va demola în septembrie. Nu corespunde Regulamentului de terase. Demolarea acesteia, împreună cu alte câteva, se face în septembrie, pentru a permite funcționarea pe timpul verii”, a explicat primarul. Răspunsul n-a mulțumit pe toată lumea. De ce în septembrie și nu acum?! „Terasa asta e în picioare de ani de zile, nimeni nu s-a scandalizat… Știu că ocupă domeniul public, însă am considerat onest să o lăsăm funcțională până la sfârșitul verii, pentru că, până la urmă vorbim despre angajați, predictibilitate și bun simț”, a completat Nelu Popa.