Obiectiv îndeplinit pentru Felix Borcean, la doi ani după promisiune

Căminul Cultural din Jupa, zona periurbană a municipiului Caransebeș, va fi inaugurat în 26 octombrie, cu ocazia sărbătoririi hramului bisericii ortodoxe, de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie. După zeci de ani, locuitorii din Jupa se pot bucura de reabilitarea acestui obiectiv.

Primarul Felix Borcean a efectuat o vizită de lucru pentru a observa stadiul lucrărilor la Căminul Cultural, imobil care de ani întregi zace în paragină, după cum afirmă responsabilul acestui proiect, Ovidiu Ruicu, reprezentantul zonei Jupa în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș.

Investiția de 120.000 de lei presupune schimbarea acoperișului, înlocuirea geamurilor și a ușilor cu unele din termopan, montarea de tavan din rigips, gresie, reabilitarea toaletelor, a instalației electrice, amenajarea a două spații pentru bucătărie și pentru depozitarea veselei, precum și reabilitarea exteriorului imobilului.

„Pentru a executa o lucrare de calitate ne-am întins până în apropierea rugii. Investiția este din bugetul local, locuitorii merită această investiție pentru că nu s-a mai organizat o rugă în cămin de câteva zeci de ani. Vreau să cred că această investiție se va menține de către locuitorii din Jupa. Așa cum promiteam și în perioada campaniei, am ținut foarte mult să mă ocup și de zonele periferice, pentru că zona centrală a municipiului arată bine și am acordat o atenție sporită zonelor limitrofe, Valea Cenchii, Jupa, și celelalte cartiere, Balta Sărată, Pipirig, sunt în atenția noastră”, ne-a declarat primarul Caransebeșului, Felix Borcean.