Cauți un loc de muncă? Vino vineri la bursa organizată la Reșița!

Cuib de vise 1000x100

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate vineri, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, acolo unde firmele care angajează sunt pregătite să prezinte oferte diversificate. Bursa organizată de AJOFM Caraș-Severin este destinată absolvenților și nu numai.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc vineri, 19 octombrie, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, sala Campus Cafe. Până acum și-au anunțat prezența peste 20 de firme, care sunt interesate să angajeze atât absolvenți, cât și oameni cu experiență în diverse domenii de activitate.

„Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă posibilitatea de a obţine un loc de muncă, şi posibilitatea de a obţine informaţii suplimentare referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES. De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei”, transmit reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin.

Dintre locurile de muncă oferite de agenții economici înscriși la bursă, cele mai multe sunt în meseriile de vânzător, lăcătuş mecanic, ospătar, bucătar, electrician, confecţioner, casier, brutar, controlor calitate, coafeză. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de ingineri în diferite specializări, economist, responsabil proces. De asemenea, vor fi disponibile la bursă și locuri de muncă pentru alte categorii de persoane.

publicitate si promovare in ziar

Atât absolvenţii, cât şi şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi persoanele care doresc schimbarea locului de muncă sunt așteptate să participe vineri la bursă, participarea acestora şi a agenţilor economici fiind gratuită.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, sau la telefon 0255 212 380.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/