Oamenii de afaceri italieni sprijină trei organizații din România, dintre care două din Banat

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișoara va găzdui, joi, Gala de Binefacere a Antreprenorilor Italieni, eveniment creat pentru a strânge fonduri pentru cauze caritabile. Oamenii de afaceri din Peninsulă au decis să sprijine anul acesta trei organizații, dintre care una din Timiș și una din Caraş-Severin, pe lângă una din Capitală.

Evenimentul de joi este organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România și are ca invitați nu doar antrenori italieni, ci și germani, francezi, români, dar și reprezentanţi ai mediului politic și administrativ. Cele trei asociații alese sunt Fundația Parada din București, care a atras copii din canalele din București, pe care i-a transformat în clovni, Asociaţia Il Giocattolo din Anina, care a renovat o școală din cartierul defavorizat Brădeț, mobilizând comunitatea locală, și Asociaţia Curtea Culorilor din Sârbova, care se ocupă de orfanii majori care părăsesc orfelinatele, prin sprijin pentru a învăța o meserie și asigurarea de locuri de dormit.

De asemenea, oamenii de afaceri italieni vor premia și două restaurante din Timișoara și unul din Arad. „Aceste organizații nu au fost alese la întâmplare, în cadrul acestora sunt implicaţi itaieni. Banii vor fi oferiţi chiar în cadrul galei, organizațiile vor primi cercurile pentru a nu fi discuţii. Nu vor fi niciun fel de licitaţii, sumele sunt deja colectate în scop caritabil. Tot în cadrul evenimentului vor fi premiate trei restaurante, două din Timiş şi unul din Arad, cu certificatul Ospitalitate Italiană, ca o recunoaștere oficială din partea CCIpR pentru respectarea tuturor criteriilor bucătăriei italiene. Oaspeţii vor degusta din specialităţile gastronomice pregătite de Chef Luigi Pomata, prezent în ghidul Michelin”, a declarat Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei italiene..

Evenimentul este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/