„Oamenii au așteptări de la noi pentru că noi putem! Ceilalți sunt vai de capul lor!”

PSD este pregătit să facă față valului de nemulțumiri, fiind totodată conștient de încrederea pe care poporul o are în partid, pentru că este singurul care poate să ajute. Liderul social-democraților cărășeni, Ion Mocioalcă, sare în apărarea formațiunii pe care o reprezintă.

Sătul de zvonuri și de reacțiile din opoziție, Ion Mocioalcă iese la atac. Liderul PSD Caraș-Severin spune că partidul pe care îl reprezintă poate face față valurilor de nemulțumiri din partea oamenilor, făcând referire probabil la protestele din ultima perioadă. Ion Mocioalcă spune că PSD a devenit o țintă tocmai pentru că poporul are așteptări de la acest partid. Nu pentru că se află la conducere și este firesc ca de acolo să vină măsurile importante, ci pentru că PSD poate, spre deosebire de celelalte partide.

„Nu am văzut oameni care să-și rupă cămașa de pe ei când a dat doamna Prună o ordonanță și a schimbat legile Justiției, nu am văzut oameni să iasă în stradă că timp de mulți ani, peste 10 ani, nu s-au reabilitat drumurile care erau la fel de proaste prin Caraș Severin, pe anumite tronsoane. Nu am văzut! PSD-ul este pregătit și pentru astfel de eveniment, să facă față valului de nemulțumiri, pentru că oamenii de ce au așteptări de la noi? Pentru că putem! La ceilalți nu au de unde să aibă așteptări pentru că ei nu pot, sunt vai de capul lor și vedeți că în opoziție nu se coagulează nimic”, a declarat recent deputatul cărășean, în cadrul unei conferințe de presă.