„Oameni obișnuiți au hotărât să-și ceară dreptul la fericire” prin Dan Barna

untitled design set 970x90 px

Încă din copilărie, Dan Barna a catalogat Băile Herculane ca fiind un loc magic. Candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR-PLUS a poposit în locul plin de farmec și poezie, așa cum îl considera de pe vremea când lectura Legendele Olimpului.

Dan Barna a rămas impresionat de imaginea stațiunii, față de ceea ce își aducea aminte din cele două popasuri făcute cu ani în urmă în interes de serviciu. Ca politician, a vizitat în premieră stațiunea de pe Valea Cernei și a menționat că a rămas plăcut impresionat de pata de sănătate urbană de la Băile Herculane:

Eu sunt din Sibiu și am avut ocazia de două ori să vin în Băile Herculane, însă știu că este considerată stațiunea ca perlă a tratamentelor balneoclimaterice, o stațiune extraordinară și cu un istoric recunoscut în toată Europa. La 30 de ani abia face pași timizi spre însănătoșire. Este un patrimoniu fabulos aici, eu sper că va putea fi pus în valoare și de fapt aceasta este provocarea pe care Alianța USR-PLUS o face României, ideea de a ne însănătoși și de a începe să funcționăm ca o comunitate și o țară care se dezvoltă. În 30 de ani am avut o clasă politică care ne-a ținut într-o amărăciune, o situație în care ne bucuram dacă ne mai repara o stradă, se monta un semafor sau se pava o bordură. Merităm mult mai mult, merităm să fim fericiți aici, în România, jumătate din tineri au plecat, doar anul trecut au plecat 230.000 de oameni, un oraș cât Brașovul s-a mutat în străinătate”.

Dan Barna a menționat că despre aceste lucruri este vorba în candidatura lui la președinție, despre o Românie în care să avem dreptul să fim fericiți:

Pentru asta trebuie să cerem mult de la cei care ne conduc, pentru asta trebuie să schimbăm și este pentru prima dată când avem un partid la propriu cu oameni veniți din societate. Oameni obișnuiți au hotărât să-și ceară dreptul la fericire în România și faptul că Băile Herculane poate să se însănătoșească este încă un exemplu că doar atât trebuie, oameni onești și competenți și cu implicare. Avem șansa să reconstruim patrimoniul, să ne protejăm istoria și să ne bucurăm de ea și să o transformăm în beneficii pentru generațiile viitoare astfel încât tinerii să nu mai viseze doar să plece din țară.”, ne-a declarat Dan Barna la finalul vizitei în stațiunea Băile Herculane.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/