O tonă de preparate din carne pentru spitale, fundaţii şi penitenciar, de la Mitropolia Banatului

Mitropolia Banatului nu i-a uitat pe cei aflaţi în nevoie cu ocazia sărbătorilor pascale. Mitropolitul Ioan, ajutat de voluntari şi măicuţe, a distribuit nu mai puţin de o tonă de preparate din carne la diferite spitale din Timiş, dar şi la fundaţii şi la penitenciar.

„Prin grija Părintelui Mitropolit Ioan, au fost distribuite încă aproape o tonă de preparate din carne cu ocazia Sfintelor Paști. Aceste ajutoare au mers spre Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia, Federația Caritas a Diacezei Timișoara, Penitenciarul din Timișoara și Fundația «Pentru Voi» și Serviciul de Ajutor Maltez”, au transmis reprezentanţii Mitropoliei Banatului.

Acţiunea nu este însă singulară. Cu câteva săptămâni înainte de Paşte, reprezentanţii Mitropoliei au dus o altă serie de alimente spitalelor de psihiatrie, iar măicuţele, printr-un gest de solidaritate, au cusut mii de cearşafuri şi prosoape pentru oamenii aflaţi pe un pat de spital la „Victor Babeş” şi la Judeţean.