O școală importantă din Timișoara intră în reabilitare. Investiția se ridică la 1,7 milioane de euro

Încă o școală importantă din Timișoara intră în reabilitare. Este vorba de clădirea în care învață elevii de gimnaziu de la Liceul „Nikolaus Lenau”, aflată pe str. Gheorghe Lazăr. Imobilul va beneficia de lucrări de reparații și modernizare în valoare de aproape 1,7 milioane de euro.

Primăria Timișoara anunță că încă o școală de prestigiu va fi modernizată în perioada următoare, astfel că elevii și profesorii vor beneficia de condiții mai bune. Mai precis, clădirea în care funcționează gimnaziul Liceului „Nikolaus Lenau” va intra în reparație. Asta după ce a fost desemnat prin licitație constructorul care va reabilita imobilul.

Clădirea se află pe str. Gheorghe Lazăr, nr. 22 – 30, în centrul Timișoarei, iar în trecut aici a funcționat Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. Imobilul a fost construit în anul 1975 și necesită lucrări de reparații și modernizare. De asemenea, clădirea va fi izolată termic, iar tâmplăria va fi înlocuită.

La finalul lucrărilor, școala va fi dotată și cu un sistem de protecție antifurt, cu sistem de supraveghere video și de alertare pentru intrarea prin efracție.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Reabilitarea clădirii Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” va costa aproape 1,7 milioane de euro, cu TVA inclus, și va fi realizată de către asocierea T.T.&Co Solaria Grup, lider de proiect, și SC Euras SRL, asociat. Lucrările ar trebui finalizate în cel mult un an și jumătate.

 

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/