O repriză ploaie, alta secetă [FOTO]

CSM Reșița a învins astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (4-0), formația Gloria Lunca Teuz Cermei și continuă să spere la promovare cu patru etape înainte de finele campionatului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157683105062356″]

Pe o ploaie măruntă dar deasă, rosso-nerii au rezolvat repede meciul cu echipa arădeană, care a venit în Valea Domanului fără prea mari pretenții. Beloescu a deschis scorul încă din minutul 6, iar Breșneni a majorat diferența după un sfert de oră. Keita și Costescu au marcat și ei până la pauză, astfel că victoria a fost asigurată după primele 45 de minute.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157683105029206″]

Ploaia de goluri din prima repriză s-a transformat în secetă în cea de-a doua și asta pentru că elevii lui Leo Doană s-au mulțumit cu puțin. Au preferat probabil să-și dozeze efortul pentru următoarele partide, pe care sunt obligați să le câștige dacă vor să respire din toamnă aerul ceva mai tare al Ligii a II-a și au așteptat vești bune de la Ighiu și Timișoara. Galda a pierdut două puncte cu Performanța, însă Ripensia a trecut clar de Alba Iulia și a preluat șefia clasamentului. La golaveraj, pentru că primele trei clasate, Ripensia, Galda și Național Sebiș au același număr de puncte. CSM e abia pe patru, cu un punct mai puțin, un punct ce poate fi recuperat doar cu un parcurs perfect al rosso-nerilor și cu câte cel puțin un pas greșit al Ripensiei, Galdei și Sebișului!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157683204538775″]