Accident în comuna Brebu! Șoferul unui BMW nu a acordat prioritate, iar 4 tineri au ajuns la spital!

Patru tineri, cel mai mare având 24 de ani, au ajuns la spitalul din Reșița în urma unui accident de circulație produs la ieșire din comuna Brebu. Șoferul unui BMW nu a respectat regulile de circulație și s-a ciocnit cu alte două mașini.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, în această seară, pe Drumul Național 58, la ieșire din comuna Brebu spre Reșița. Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui BMW, se deplasa dinspre Zorlențu Mare, iar la intrarea pe DN 58 nu a acordat prioritate, așa că a fost lovit în plin de un Volkswagen Passat în care se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani. Aceștia se deplasau spre Reșița. Toți au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență.

În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-o altă mașină. La volan se afla o tânără de 21 de ani, care nu a necesitat transportarea la spital.

„Niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat alcool”, a declarat, pentru Express de Banat, subinspector Stelian Cornea din cadrul IPJ Caraș-Severin.