Cinci finale pentru promovare! Astăzi, prima!

explo 1000x200

CSM Reșița întâlnește astăzi, de la ora 17.00, în Valea Domaului, Gloria Lunca Teuz Cermei, într-unul din cele cinci meciuri rămase de disputat și pe care rosso-nerii sunt obligați să le câștige.

Eșecul de la Deva, coroborat cu celelalte rezultate ale rundei trecute, îi păstrează pe elevii lui Leo Doană în cărțile promovării. Calculele sunt simple. Cinci victorii în cinci meciuri și așteptăm pași greșiți din partea Sebișului, Galdei și Ripensiei. Cu Galda rosso-nerii ar putea să o rezolve pe cont propriu, urmând să joace în meci direct în penultima etapă. În ceea ce le privește însă pe Sebiș și Ripensia, e nevoie ca ambele să se împiedice în cele patru, respectiv cinci meciuri pe care le mai au de disputat.

În acest moment-cheie a ținut să iasă în față și președintele clubului reșițean, Viorel Lolea, semn că în Valea Domanului e o adevărată echipă, determinată să obțină accederea în Liga a II-a. „Ne așteaptă cinci meciuri foarte grele. Noi nu trebuie să ne concetrăm la ce fac adversarele noastre. Important este ce facem noi. Avem și noi o problemă de concentrare, de atitudine, dar sunt convins că staff-ul va face tot posibilul încât să câștigăm cele cinci meciuri rămase și atunci cu siguranță vom promova noi. Nu are rost să ne gândim la ceilalți, important este numai ce facem noi. Avem un lot valoros, numeros, avem soluții și pe banca de rezerve să putem să ne batem cu șanse reale până în ultima etapă. Ne obligă numele de CSM Reșița, galeria și nu în ultimul rând condițiile de la club și lotul de jucători”, a declarat Lolea.

“Depindem și de alții și de noi. Mai sunt cinci etape în care se pot întâmpla multe. Contracandidatele noastre sperăm să se încurce și noi să câștigăm toate aceste meciuri. Nu s-au diminuat șansele cu nimic. Dacă se încurcă, dacă fac un egal, iar noi câștigăm, suntem acolo”, a declarat Leo Doană, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.

În ciuda eșecului de la Deva, și la nivelul vestiarului e destul optimism. „Oricare din primele cinci echipe au șanse încă. Sunt cinci etape de foc. Vedem ce se întâmplă. Fiecare meci diferă, fiecare echipă joacă diferit. Avem cel mai valoros lot, putem să promovăm, depinde doar de noi”, a spus și portarul Reșiței, Cristian Zimmermann.