O nouă sesiune de pregătire în utilizarea platformei S.I.C.A.P., la Centrul Regional de Afaceri

explo 1000x200

O nouă sesiune de instruire în utilizarea platformei de achiziții publice va avea loc în perioada 3-7 iunie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, vine în sprijinul celor interesați cu sesiuni de pregătire „Utilizare S.I.C.A.P.”.

Tematica va avea în vedere detalierea unor aspecte legate de documentația de atribuire, proceduri desfășurate integral prin mijloace electronice și utilizarea acestora, procedura simplificată inițiată prin publicarea în S.I.C.A.P., la care se adaugă și altele. Taxa de participare este de 650 lei + TVA/persoană cu o reducere de 10% pentru membrii CCIAT.

Programul sesiunii de instruire:

Luni-Vineri: 16.30-19.30

tmc 640

Programul de formare profesională se adresează compartimentelor de achiziții publice sau persoanelor care utilizează platforma S.I.C.A.P.. El are rolul de a ușura modul de operare și înțelegere a sistemului.

Prin participarea la sesiunea de instruire, operatorii economici vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

La finalul sesiunii de instruire „Utilizare S.I.C.A.P.”, cursanții vor intra în posesia unui Certificat de Participare eliberat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.