O nouă serie de ateliere de limbă și cultură japoneză, la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

ateliere japoneza 2021
po 1000x100px (3)

Biblioteca UPT va organiza, în perioada 16 noiembrie – 18 decembrie, o nouă serie de ateliere de limbă și cultură japoneză în sistem online. După primele cursuri de limba japoneză, susținute la Politehnica din Timișoara de fostul ambasador al Japoniei în România, Kanji Tsushima, ștafeta a fost preluată de Camelia Nakagawara, niponolog cu peste 20 de ani de experiență de cercetare și predare la nivel universitar, atât în Japonia cât și în SUA. 

Primul segment al atelierului este destinat începătorilor cu zero sau minimă experiență în învățarea limbii japoneze și persoanelor care doresc dobândirea înțelegerii de bază a modului în care funcționează limba japoneză, a modului în care este constituită scrierea și rolul fiecărui element al ei, a nivelelor de politețe precum și a altor trăsături specifice acestei limbi. Un al doilea segment se adresează celor care au urmat cursul de începători sau intermediari din sesiunile organizate în anii trecuți și celor care doresc reactualizarea cunoștințelor dobândite deja.

Cursanții care doresc sa continue studiul japonezei după aceste sesiuni introductive/pregătitoare, vor avea posibilitatea să o facă din 10 ianuarie 2022, când o nouă sesiune va fi oferită.

1000x200 dacus 02

Un atelier constă în 5 ședințe a 75 de minute fiecare, costul întregului modul fiind de 100 de lei. Înscrierile au loc până în data de 16 noiembrie, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Bibliotecii UPT, unde se găsesc și informații suplimentare despre programul cursurilor și modalitățile de plată.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px