Fresh în două zile! S-a redeschis SoHo House, cel mai popular pub din Reșița!

soho
po 1000x100px (4)

Măsurile dispuse în urma vizitei comisarilor de la Protecția Consumatorilor au fost puse în aplicare imediat, astfel că distracția s-a reluat! În același spațiu prietenos, redecorat în timp record!

Proprietarii SoHo Souse s-au conformat și au remediat de îndată abaterile constatate la finele săptămânii trecute de comisarii ANPC. Au scăpat imediat de produsele ce nu erau etichetate corespunzător, dar și de personalul care nu a înțeles să respecte standardele impuse de brandul SoHo House și de legislația ANPC în același timp. „Nu au fost probleme deosebite, am pus totul la punct cu celeritate. Am profitat de cele două zile în care am avut localul închis pentru a reamenaja câte ceva în interior. Nu am avut probleme cu termenul de valabilitate al produselor alimentare sau chestiuni de genul acesta, care să pună în pericol sănătatea clienților. Pur și simplu, chestiuni de legislație. În plus, personalul care a manifestat superficialitate a fost pus pe liber. Noi chiar ne respectăm clienții și nu facem rabat de la ceea ce înseamnă calitate în astfel de servicii.”, ne-au precizat reprezentanții SoHo House.

Pubul din centrul Reșiței s-a redeschis în această dimineață, primii clienți bucurându-se deja de surprizele atent pregătite. „Și nu oricum, mai puternici și ambițioși ca niciodată! Am pregătit preparate noi, de pe alte meleaguri, gustul este divin și aromat! Pe lângă asta am mai adăugat câte ceva la meniul nostru, un platou de brânzeturi care merge foarte bine la o sticlă de vin bine aleasă, un tomahawk de porc care arată demențial. Vă așteptăm înapoi acasă!”, e mesajul gazdelor de la SoHo House la redeschiderea pubului preferat al reșițenilor.