O nouă probă a BAC-ului, un nou elev din Timiș eliminat. Cum a încercat să copieze

bacalaureat
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat s-a încheiat cu un elev din județul Timiș eliminat. Acesta a susținut proba la Matematică la centrul din Jimbolia și a fost prins în timp ce încerca să copieze cu ajutorul telefonului mobil.

Inspectoratul Școlar Timiș informează că un elev a fost eliminat de la proba scrisă la Matematică, desfășurată astăzi. Asta după ce a fost prins în sala de examen în timp ce încerca să copieze cu ajutorul telefonului mobil. Incidentul a avut loc la centrul deschis la Liceul Tehnologic din Jimbolia. Pentru că a încercat să fraudeze examenul de Bacalaureat, acesta a primit nota 1 și nu va putea participa la următoarele două sesiuni.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, la proba obligatorie a profilului s-au înscris 2.669 de candidați la Matematică, însă 142 au absentat, iar la Istorie – 1.276, dar 20 au preferat să nu mai participe.

Vă reamintim că și ieri un elev din Timiș care a susținut proba scrisă la Limba Română a fost eliminat din examen după ce a intrat cu telefonul mobil asupra lui în sală.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Examenul de Bacalaureat continuă miercuri, 22 iunie, cu proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 23 iunie, se desfășoară proba la Limba și Literatura Maternă.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie, până la ora 12..00. Pentru depunerea contestațiilor a fost alocat intervalul orar 12.00 – 18.00, în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie. Pentru a promova examenul de Bacalaureat, absolvenții de liceu trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare probă, iar media finală să fie mai mare de 6.

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/