TNL Timișoara are o nouă conducere. Pentru prima dată, în fruntea organizației a fost aleasă o femeie

tnl tm1
untitled design set 970x90 px

Peste 100 de tineri liberali din Timișoara și-au ales luni seară noua conducere a organizației. Președinte va fi Andrada Iova, o tânără care s-a alăturat PNL în urmă cu 8 ani. 

Organizația TNL Timișoara și-a ales noua conducere în prezența liderilor filialei Alin Nica, Dănuț Groza, Cosmin Tabără, deputatul Cosmin Șandru, Andrei Cotețiu – președinte interimar al TNL Timiș și Ionuț Sîrbu, singurul candidat anunțat pentru președinția organizației județene de tineret.

tnl tm5

La ședința Comitetului de Coordonare Local au participat peste 100 de tineri care au votat o nouă structură a Biroului Politic Local. Componența noului for de conducere este formată din: Andrada Iova (președinte), prim-vicepreședinți: Darius Todorescu și Georgiana Taloi; vicepreședinți: Paul Luminosu, Andrea De Rosa, Codruța Dragomir, Marius Novacovici, Alexandru Gruescu, Alexandru Olaru, Cristian Petre, Adina Leaha, Bogdan Medelean, Raul Gherghina și Răzvan Truțan; membri – Alexandru Suru, Sergiu Bocșe, Dan Orbulescu, Ovidiu Găină, Adrian Dumitrașcu, Gabriel Morar, Alexandru Orășan, Alexandra Vîlcea, Andreea Dobrin, Raji Jawwash și Laurențiu Birhan. Poziția de secretar general va fi ocupată de Alin Bătrîn care va fi secondat de doi adjuncți – Marisa Indrei și Anisia Balaban.

andrada iova2

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat sprijinul și încrederea. Este o responsabilitate uriașă pentru că organizația de tineret din Timișoara este nu doar cea mai mare din județ, dar și cea de la care există cele mai multe așteptări. Îi îndemn pe toți tinerii care vor să se implice să se gândească la Timișoara care, astăzi, are nevoie de noi! Orașul acesta care ne e atât de drag suferă din cauza unei administrații care lasă de dorit. Avem datoria să ne cerem orașul înapoi pentru că Timișoara trebuie să redevină cu adevărat orașul tinerilor, în care să găsim de la oportunități profesionale, la festivaluri celebre. Așadar, îi aștept alături de noi pe toți cei care vor să contribuie cu forțe proaspete.”, a declarat Andrada Iova, prima femeie președinte a TNL Timișoara.

Andrada Iova are 27 de ani și a studiat științele politice, dar și horticultura, în Timișoara. A finalizat, de asemenea, două mastere – Management strategic și abordare a spațiului de afaceri (UVT) și Diversitatea ecosistemului forestier (USAMVBT). În prezent, Andrada Iova este inginer la Societatea de Transport Public Timișoara. Tânăra este membru PNL din 2014.

Alegerile pentru conducerea organizației județene de tineret vor avea loc în 1 iulie.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/