O nouă premieră la Spitalul din Caransebeș! O femeie scăpată de o tumoră gigant, care i-a mâncat 18 ani din viață

O nouă premieră medicală la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, marca Dr. Singh Bhupinder, medic Chirurgie Plastică și Microchirurgie și Reconstructivă. Medicul care deține și funcția de director medical a extirpat o tumoră gigant.

Intervenția chirurgicală a fost realizată pe o pacientă în vârstă de 61 de ani cu multiplă patologie, de epilepsie, retard mental și encefalopatie. După extirparea tumorii gigant de peste 3 kg, pacienta care purta acest calvar de 18 ani, poate spune că s-a născut a doua oară.

Tumora a fost situată la nivel maxilo – facial stânga, care a cuprins glanda parotidă, ceea ce putea duce la o pareză facială prin lezarea nervului facial Operația a durat 4 ore și a fost o reușită, pacienta fiind stabilă și în afara oricărui pericol, urmând să rămână sub supraveghere medicală, încă câteva zile”, ne-a declarat medicul Singh Bhupinder.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, încet, încet intră în normalitate, având medici, asistente, infirmiere și personal nemedical de excepție, precizează managerul spitalului, Adrian Cican.