O nouă ediție a Festivalului de Operă și Operetă, în aer liber. Programul complet al evenimentului

Trei spectacole în trei zile vor avea loc în această toamnă, în Parcul Rozelor din Timișoara, în cadrul Festivalului de Operă și Operetă. Accesul timișorenilor este gratuit, însă e necesară o înscriere prealabilă.   

A XV-a ediție a festivalului va avea loc între 2 și 4 octombrie și coincide cu deschiderea stagiunii 2020-2021 a Operei timișorene. În fiecare seară este programat câte un spectacol, cu începere de la ora 19.30.

Astfel, stagiunea 2020-2021 va fi deschisă vineri, 2 octombrie, cu o „Seară de Operă”, sub bagheta maestrului Mihnea Ignat. Sâmbătă, 3 octombrie, Opera Română din Timișoara propune „La Traviata”, conducerea muzicală fiind asigurată de maestrul David Crescenzi, iar duminică regalul muzical în aer liber se va încheia cu „Seară de Operetă”, dirijată de maestrul Peter Oschanitzky.

Accesul la festival este gratuit, în limita celor 500 de locuri disponibile în fiecare zi de eveniment și se realizează prin înscriere aici. Rezervarea se face doar pentru ziua pentru care s-a făcut înscrierea. Locurile rămase nerezervate vor putea fi ocupate prin înscrierea spectatorilor pe listele de la poarta de acces din Parcul Rozelor.

Fiecare spectator trebuie să poarte mască pe întreaga durată a evenimentului și să accepte să i se măsoare temperatura la intrare, conform normelor în vigoare.