O nouă dezbatere publică pe marginea regulamentului de parcare în Timișoara

STPT job 1000x200

Primăria Timișoara anunță că va organiza o nouă dezbatere pe marginea Regulamentului parcărilor publice, la care conducerea instituției lucrează de mai multe luni. Evenimentul va avea loc la mijlocul lunii octombrie, în format electronic.

Un nou regulament de funcționare a sistemului de parcare TimPark a fost gândit de noua conducere a Primăriei Timișoara. Săptămâna trecută a fost organizată o primă dezbatere publică pe marginea acestui subiect, iar viceprimarul Ruben Lațcău anunța că va mai avea loc un eveniment similar, ca urmare a interesului arătat de timișoreni.

Astfel, Primăria Timișoara informează că următoarea dezbatere publică va fi organizată în data de 18 octombrie, începând cu ora 16.00, în format electronic pe platforma Zoom, iar linkul va fi transmis în cursul zilei în care aceasta va avea loc.

Am anunțat, încă din prima consultare, că vom mai organiza una, știind că acest subiect este de mare interes pentru timișoreni. Mi-aș fi dorit să fie chiar săptămâna aceasta, dar pentru a respecta toate actele normative, va avea loc abia mai la mijloc de octombrie. Prima s-a referit strict la noul mod de gestiune al TimPark și m-am bucurat mult de feedback-ul pe care l-am primit și de dedicarea celor care și-au luat din timp ca să participe. Am primit multe opinii pozitive, mult mai multe decât mă așteptam. Le mulțumesc și invit, în continuare, pe toți cei doritori la a-și expune opinia, de data aceasta formal, pe regulament și nu pe modelul de gestiune”, a declarat viceprimarul Ruben Lațcău.

Pentru a trimite cererea de înscriere pentru intervenție, cei interesați se pot adresa în scris cabinetului viceprimar Ruben Lațcău sau în format electronic la adresa cabinet.viceprimar1@primariatm.ro până în data de 16.10.2021, ora 12:00.

Vă reamintim că noua conducere a Primăriei Timișoara dorește, printre altele, ca parcarea să se realizeze cu plată pe 15% din străzile orașului, iar în zona centrală să nu se mai emită abonamente, cu scopul descurajării staționării pe perioade lungi de timp.

La ultima dezbatere publică pe marginea noului regulament de parcare în Timișoara, Ruben Lațcău a făcut o declarație controversată, precizând că de vină pentru traficul de coșmar din oraș ar fi și timișorenii care au ales să se mute la casă în comunele apropiate.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/