O nouă dezamăgire pentru SCM Poli: egal la echipa care nu adunase niciun punct!

Pasa proastă continuă la SCM Poli și după jocul din runda a cincea. Handbaliștii alb-violeți au remizat cu 28-28 în deplasare la CSM Făgăraș, formație care în primele patru runde nu adunase niciun punct. Gazdele au smuls remiza chiar în ultimul minut.

Timișorenii nu i-au avut în deplasare pe Fenici, Păiuș și Pribanic, accidentați. Chiar și așa, Poli a condus din primele minute, iar gazdele au avut de venit din urmă. Făgărașul a condus doar de două ori în prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu 15-17 pe tabelă. După minutul 40, brașovenii au început să joace bine și au reușit să-și crească avantajul la 25-21 în minutul 49, după o reușită a lui Emilian Turcu. Poliștii au revenit cu 6 goluri consecutive, însă pe final au fost suficiente două goluri ale lui Tiberiu Constantinescu și unul al lui Răzvan Mateoniu pentru o remiză a gazdelor.

Cei mai buni marcatori ai lui Poli au fost Dragas și Marjanovic, fiecare cu 7 goluri, urmați de Sadoveac, cu 6, Vuk Milosevic, cu 4, Irimescu, Cîâmpan, Năstăsie și Băican, cu 1 gol fiecare. Cel mai bun marcator al Făgărașului a fost Turcu, cu 6 goluri.

Poli va juca din nou miercuri, de la ora 18.00 acasă, cu CSM Focșani.